De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment
Home » Cases » Zwarte Cross

Creativiteit
Zwarte Cross

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd uniek feest.

De duidelijke connectie met De Achterhoek, waar het festival plaatsvindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feest vieren. Het festival is uitgegroeid tot een meerdaags festival met ruim 200.000 bezoekers. Voor bezoeker en organisatie staat één ding vast: niets is onmogelijk en het leven is een groot feest. Als leverancier van verschillende merchandise artikelen is het elk jaar weer een feest om met de Zwarte Cross samen te werken.

Opdrachtgever
Zwarte Cross

De uitdaging

Door de jaren heen hebben we een hoop producten samen met de Zwarte Cross gemaakt. Van hoodies en T-shirts tot aan caps. Aan ons de uitdaging om elk jaar met nieuwe productvoorstellen te komen.

Branche
Festival

Onze oplossing

Gelukkig lukt dat aardig. Naast de meest toffe prints elk jaar, hebben we ook een aantal out-of-the-box items gemaakt. Zoals een Zwarte Cross puzzel van 1000 stukjes. Door de ‘Waar is Wally-achtige’ stijl valt er telkens weer iets leuks te ontdekken. Ook de kenmerkende beeltenis van de voormalige festivaldirectrice en gravin van de Hummelse hei ‘Tante Rikie’ mag natuurlijk niet ontbreken.

Wil je meer projecten bekijken?
Volgende case
Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen