De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment
Home » Cases » KIA

Wintercheck
KIA

De KIA testdag is een jaarlijks terugkerende activiteit bij alle KIA dealers in Nederland. Tijdens deze dag kunnen KIA-rijders hun auto laten testen op tien belangrijke punten, zodat hun KIA klaar is voor de winter.

Opdrachtgever
KIA

De uitdaging

Om de KIA testdag extra feestelijk te maken, werd aan ons gevraagd om mee te denken met een leuk cadeau. Een aandenken voor de bezoekers van de testdag, gekoppeld aan een winterthema. Het evenement werd namelijk ingezet om de wintercheck van de auto onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van de testdag.

Branche
Automotive

Onze oplossing

Voor de KIA testdag hebben we door de jaren heen verschillende custom made producten gemaakt. Allemaal met een originele en ludieke inslag, passend bij het winterthema en de autobranche. Zo kregen de klanten in 2014 een customized powerbank cadeau, geheel passend bij het thema ‘Kom uzelf opladen op de MIJN KIA testdag’.

In 2016 was de ‘KIA key finder’ een groot succes. Deze gadget zorgt er niet alleen voor dat je makkelijk je sleutels terug vindt. Het is ook een afstandsbediening voor je camera en het heeft een alarmfunctie bij verlies.

Voor het geschenk van 2018 zochten we het meer in het winterse thema. Dat jaar ontvingen de KIA rijders naast de gratis wintercheck ook een limited edition KIA-stamppot stamper. Geheel custom made gemaakt voor KIA. De stamper is een combinatie van het stoere profiel van de cargrill met de elegantie van stainless steel.

Wil je meer projecten bekijken?
Volgende case
Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen