De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment
Home » Cases » Politieke partijen

Politieke partijen
Zichtbaarheid

In Nederland hebben we verschillende verkiezingen. Denk aan de landelijke verkiezingen, gemeenteraadsverkiezingen en provinciale verkiezingen. Voor politieke partijen is het op deze momenten extra belangrijk om zichtbaar te zijn. Van jassen voor de campagnevoerders tot aan weggevers tijdens de campagne: het draagt allemaal bij aan de uitstraling van de politieke partij.

Opdrachtgever
Politieke partijen

De uitdaging

Elke partij wil de eigen identiteit uitdragen. Dat zit ‘m in kleur en huisstijl maar ook in de keuze van de producten. Wat er wordt uitgedeeld ter promotie van de partij zegt iets over waar een partij voor staat. Net als bepalen van de merchandiselijn, want ook na de verkiezingsstrijd is het belangrijk om zichtbaar te blijven. Daarom is het belangrijk dat de juiste producten worden gekozen, passend bij de waarden en normen van de politieke partij.

Branche
Politiek
Website

Onze oplossing

Met verschillende politieke partijen hebben we inmiddels een lange samenwerking. Zo leveren we al jaren de jassen voor de PvdA en breidt de merchandiselijn van GroenLinks steeds meer uit. Door de lange samenwerking weten we waar ze naar op zoek zijn en wat bij hen past. Voor alle partijen waar we mee samenwerken geldt dat duurzaamheid in de campagne steeds belangrijker wordt. Dat zien we terug in de weggevers zoals zaadzakjes, pennen van gerecycled materiaal  en de keuze voor gerecycled en organisch katoen. Op basis van ons advies wordt deze duurzame weg steeds meer ingeslagen.

Wil je meer projecten bekijken?
Volgende case
Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen