De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment
Home » Cases » Technische Unie

TU Boot
Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Elk jaar varen zij met de TU Boot door Nederland. De TU Boot is een vakbeurs, die georganiseerd wordt door de Technische Unie. De beurs richt zich op alle professionele afnemers van installatiematerialen op het gebied van sanitair, verwarming, elektrotechniek, draad, kabel en licht, gereedschap, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Opdrachtgever
Technische Unie

De uitdaging

Om de vele vestigingen en de klanten van de Technische Unie warm te laten lopen voor de beurs, zijn er diverse campagnes ontwikkeld. Aan ons de vraag om met een creatieve inslag de campagne vorm te geven met promotionele producten.

Branche
Technische groothandel

Onze oplossing

Voor een van de campagnes werd op elke vestiging een schatkist met een ‘schat’ van drop, kapiteinspetten en flessenpost geplaatst. De schatkist werd geplaatst op een opvallende groene sokkel. Dit hele pakket werd als display op verschillende kantoren en in showrooms geplaatst. Het jaar erop stond er een kartonnen versie van de TU boot als display overal, met als weggever een waterpas-sleutelhanger in de vorm van de TU boot.

& nog meer

Inmiddels werken we al een aantal jaren samen met de Technische Unie. Naast de producten voor de TU boot hebben we verschillende leuke weggevers en geschenken ontwikkeld, zoals sleutelhangers, speelkaarten, lanyards en koffiemokken. Allemaal in Technische Unie stijl.

Wil je meer projecten bekijken?
Volgende case
Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen