De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment

De leukste promoitems voor kids

Home » Blogs » De leukste promoitems voor kids

De leukste promoitems voor kids

 

Kinderen zijn dol op speelse hebbedingetjes, die ze met trots aan iedereen laten zien. En dat betekent een mooie kans om jouw merk in de spotlight te zetten. We begrijpen ook dat niet elk merk een ideale match is met kinderen. Daarom is het belangrijk om je eerst af te vragen of het uitdelen van een promo item aan kinderen bij jouw merk past. Is het antwoord ja? Lees dan vooral verder: we hebben een paar leuke ideeën voor je.

 

  1. Kleurrijke bedrukte T-shirts

Kleurrijke T-shirts zijn een absolute hit bij kinderen. Met levendige kleuren en leuke ontwerpen vallen bedrukte shirts direct op. Kinderen dragen ze met trots en elke keer dat ze het dragen, wordt jouw merknaam of boodschap op een speelse en levendige manier verspreid. Heb je een evenement? Dan zijn bedrukte kinder T-shirts een leuk aandenken aan het moment.

 

  1. Grappige sleutelhangers

Sleutelhangers zijn niet alleen handig, maar ook leuk om te verzamelen! Kies voor grappige vormen, felle kleuren en speelse ontwerpen om de aandacht van kinderen te trekken. Maak er bijvoorbeeld een spaaractie van. Het leuke van sleutelhangers is dat ze gemakkelijk aan rugzakken, tassen of broeklussen kunnen worden bevestigd, waardoor je merk overal mee naartoe gaat.

 

  1. Creatieve kleurpotloden en kleurboeken

De meeste kinderen zijn gek op tekenen en kleuren. Het stimuleert creativiteit en ze zijn lekker bezig met een activiteit zonder dat er een scherm bij komt kijken. Daarom zijn kleurpotloden met jouw logo een leuke weggever. Geef er direct een custom kleurboek bij en je hebt een ontzettend leuk pakketje om te geven.

 

 

  1. Spelletjesavond

Een gouwe ouwe maar nog steeds zeer populaire categorie zijn spelletjes. Van actieve buitenspellen zoals frisbees en kubb tot aan puzzels en kaartspellen: met je product geef je een moment om samen herinneringen te maken cadeau. Deze items bieden niet alleen speelplezier, maar zorgen er ook voor dat kinderen hun tijd besteden aan iets dat jouw merk representeert.

 

  1. Veilige en leuke drinkflessen

Snackjes voor onderweg, schone kleren, drinkfles met jouw branding erop: check! Een herbruikbare drinkfles is tegenwoordig een must have voor in de tas. Op school, thuis of in de speeltuin: overal wordt de drinkfles gebruikt. Een fles in een vrolijke kleur en met een spetterend ontwerp pakt zeker de aandacht.

 

Waarom promo items voor kinderen inzetten?

Het richten op kinderen voor promotionele activiteiten heeft diverse voordelen. Ten eerste zijn kinderen ontvankelijk voor nieuwe dingen en zijn ze vaak degenen die hun ouders beïnvloeden bij aankoopbeslissingen. Door hen te betrekken, creëer je indirect interesse bij hun ouders. Bovendien hebben kinderen een sterke invloed op merkloyaliteit; als ze een positieve ervaring hebben met een merk op jonge leeftijd, is de kans groot dat ze dat merk trouw blijven.

 

 

Er zijn nog veel meer creatieve weggevers voor kinderen te bedenken. Als aandenken van een evenement, als spaaractie of weggever: hoe je het ook inzet, we weten zeker dat jouw merk de nodige aandacht krijgt binnen het gezin.

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Neem contact met ons op.

Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen