De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment

Complimentendag

Home » Blogs » Complimentendag

De leukste geefmomenten: Complimentendag

 

Sinds 2003 staat op 1 maart Complimentendag op de agenda. Een goed moment om bijvoorbeeld je collega’s, vrijwilligers of klanten te laten weten dat je ontzettend blij met ze bent. Er zijn talloze manieren om een mooi compliment over te brengen. Van het sturen van een leuke kaart tot het bezorgen van een verrassingscadeau. Onze tip: zorg ervoor dat je boodschap goed bij je bedrijf past. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen.

 

Goed bezig!

Wij Nederlanders blijken niet zo scheutig met het geven van complimenten. Terwijl het uitspreken van waardering juist zo belangrijk is. Uit onderzoek is gebleken dat het niet gewaardeerd voelen een belangrijke reden is om bijvoorbeeld van baan te wisselen.

 

Laat je collega’s, vrijwilligers of klanten daarom regelmatig weten dat je blij met ze bent. Dat hoeft zich uiteraard niet te beperken tot Complimentendag op 1 maart. Strooi met complimenten alsof het snoepgoed is!

 

Wij zijn bijvoorbeeld super blij met jou als bezoeker op onze site. Dankjewel dat je er bent!

 

Cadeautje op Complimentendag

Wil je mensen verrassen met een passend cadeautje op Complimentendag op 1 maart? Goed idee! We geven je alvast wat inspiratie.

 

Toffe peer

Bij Medux weten ze hoe je een complimentje moet geven. Honderden medewerkers gaven elkaar een welverdiend compliment. Daar hoorde een pakketje bij, bestaande uit een lampje op batterijen (een peertje) en een peer met eetbare inkt. Bij het pakketje werden alle complimentjes toegevoegd. Dat is nog eens een leuke verrassing!

 

BIJzonder

Op 1 maart is de lente in aantocht. Een leuke lentegeschenk past daarom goed bij Complimentendag. Bijvoorbeeld zakjes met bloemzaden, geschikt voor de bijen. Je relatie blij en de bijtjes blij.

 

Thuis afgeleverd

Is thuiswerken in jouw bedrijf inmiddels de norm? Dan zorgen wij dat iedereen op het huisadres verrast wordt. Bijvoorbeeld met een leuk brievenbuspakket met droogbloemen en een bijpassend kaartje. Geen enkel probleem!

 

Beperk je vooral niet met het geven van complimenten tot Complimentendag. Je waardering laten merken met een geschenk is altijd een goed idee!

 

Ook je collega’s of relaties verrassen met een compliment? Neem contact op.

Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen