De leukste geschenken sinds 1994
ISO 9001 & 14001 gecertificeerd
Op maat gemaakte oplossingen
Uitgebreid & duurzaam assortiment
Home » Cases » Ola raketkleding

Zichtbaarheid
Ola raketjes

Door het inzetten van promotieteams krijgt je merk enorm veel aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het uitdelen van een bepaald product passend bij het seizoen. Of als onderdeel van een productlancering. In samenwerking met verschillende reclamebureaus komen we tot de leukste concepten.

Opdrachtgever
Ola raketkleding

De uitdaging

Als het gaat om merkactivatie, is het belangrijk om een concept te ontwikkelen dat bij het merk en het geefmoment past. Denk bijvoorbeeld aan kauwgomverpakkingen met het EK schema erop: die deel je niet uit tijdens de Olympische Spelen. Net zoals het uitdelen van ijsjes. Dat doe je in de zomer, en niet in de winter. Herkenbaarheid is daarbij een belangrijk onderdeel.

Branche
Retail
Website

Onze oplossing

Voor de promotieteams van Ola hebben we hele leuke kleding gemaakt. Tijdens de zomermaanden zijn ze te vinden op festivals, het strand en andere festiviteiten. De promoteams zijn herkenbaar door hun opvallende kleding én natuurlijk door hun ijsjes.

Herkenbaarheid van de promotieteams is natuurlijk heel belangrijk. Daarbij komt dat de Raket kleding comfortabel moet zitten, door iedereen gedragen kan worden, op elkaar afgestemd is én geschikt moet zijn voor verschillende weertypes.

Zo kwamen we samen met Ola tot een lijn bestaande uit unisex T-shirts, sweaters en regenjassen. Allemaal herkenbaar door de Raket, het Ola logo, de slogan én de gebruikte kleuren van de kleding.

Wil je meer projecten bekijken?
Volgende case
Contact
Heb je een vraag?
Contact
Ik wil graag direct een offerte ontvangen
Wij maken jouw merk compleet met de leukste relatiegeschenken. Heb je een specifiek product in gedachten of nog op zoek naar inspiratie? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en je ontvangt z.s.m. een offerte.
Offerte aanvragen